Mindehøjtidelighed imageMindehøjtidelighed image

Mindehøjtidelighed i Vor Frue Hallen

Et sidste farvel og mindet om et levet liv.

Det er aldrig let at skulle tage endeligt afsked med en, man havde kær. Afslutningen bør derfor også foregå med stor respekt for den afdøde, familie og venner samt det liv, som er levet. Hos Vor Frue Hallen finder I roen til at samles efter begravelsen eller bisættelsen.


En mindehøjtidelighed kan trods det hårde farvel, være med til at lette stemningen lidt efter begravelsen. Her vil man have mulighed for i fællesskab, at mindes den man mistet, men også glædes over de nære relationer, og måske komme med kærlige anekdoter om den afdøde.


Der er ofte en del praktiske detaljer der skal på plads, og vi hjælper gerne med at planlægge alle detaljer. Vi står klar med gode råd til både bordopsætning, opdækning og valg af mad. På den måde prøver vi, at gøre planlægningen og dagen så let for jer som muligt.


Om I planlægger et mindre eller en stor mindesammenkomst eller blot begravelseskaffe for de nærmeste, så kan vi være behjælpelige. Vi har både små og store lokaler, og vi tilbyder alt fra smørrebrød, sandwiches til kage og kaffe. Det er op til jeres ønsker.